sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kesäkuussa luettua


Kesäkuussa tuli luettua paljon. Äänikirjat nopeuttivat lukutahtiani, kun lukuaikaa sai niistäkin hetkistä kun teki oikeastaan jotain muuta. Lukuvalintojani ohjaili mitä äänikirjoja tuli vastaan. Aloitin mm. Camille Läckbergin Kultahäkkiä, mutta se jäi kesken jo alkutekijöillään. Samoin Aino Vähäpesolan Onnenkissa ja muutama muu. Kahden kirjan dystopiaputkeni ei ollut tarkoituksellinen, vaan äänikirjatarjonnan sanelema. Scifi-lukuhaastekin tietenkin innoitti.

Ehdottomaksi kesäkuun helmeksi nousee Englantilainen romanssi, joka oli aivan ihana. Synkkä, romanttinen ja inspiroiva. Sen innoittamana lainaamani John Keatsin runokokoelma minulla on edelleen kesken. Kuukauden huonoin oli puolestaan Tähtiin kirjoitettu, mutta viihdyin teoksen parissa niin kauan kuin sitä kesti. 

Kesäkuussa luin:

❤ Ann Radcliffe: A Sicilian Romance
❤ Minnie Darke: Tähtiin kirjoitettu
❤ Daphne du Maurier: Rebekka
❤ Niina Mero: Englantilainen romanssi
❤ Kazuo Ishiguro: Ole luonani aina
❤ Margaret Atwood: Orjattaresi
❤ Josie Silver: Ole minun

Kotimaisia: 1
Ulkomaisia: 6
Suomeksi: 6
Englanniksi: 1
Omasta tai äidin hyllystä: 1
Kirjastosta: 1
Äänikirjoja: 6

2 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut hyviä lukukokemuksia. Lukemistasi kirjoista minulle ovat tuttuja Ishiguron Ole luonani aina ja Atwoodin Orjattaresi. Hienoja kirjoja molemmat. - Jätin Läckbergin Kultahäkin kesken? Minä pidin siitä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein iskenyt minuun :) Kultahäkissä on tosi upea kansi, joka kyllä houkutteli kovasti. Onneksi äänikirjoista on helppo kokeilla, että nappaako.

      Poista